Onze Missie
 
Innovatie en service is de drijvende kracht voor Van Mastrigt & Hermans BV en Premium Vertriebs GmbH in de automobielbranche. Innovatie betekend voor ons, een probleem als uitdaging te zien en met de eenvoudigste nieuwe produkten op te lossen. Service is onze onvoorwaardelijke wil om tevreden klanten te hebben.

Innovaties staan nooit stil. Van Mastrigt & Hermans BV en Premium Vertriebs GmbH en haar leveranciers investeren daarom voortdurend in onderzoek en ontwikkeling. Zo ontstond onder eigen regie het marktleidende reparatiemiddel vulsysteem. Dit als wereldwijd patent aangeboden systeem geeft de klanten van Premium-Seal exclusief de mogelijkheid tot een comfortabel gebruik van een dichtmiddel.
Onze klanten zijn tevreden omdat wij ons als verdedigers van hun belangen opstellen. Het onderzoek en de testen van de kwaliteit en de eigenschappen van de produkten laten wij vanzelfsprekend over aan onafhankelijke en zelfstandige onderzoeksinstituten als de Dekra of TÜV. De produktieprocessen zijn naar internationale kwaliteitsstandaards. De logistiek is ingericht naar de bijzonder hoge eisen van de Duitse automobielindustrie.

Daarmee ontstaat een zekerheid die zowel onze OEM- en groothandelsklanten als ook de eindgebruiker bij het gebruik van onze producten in het dagelijkse leven nodig heeft. Meer nog – met onze Premium-Seal produkten verkorten wij de duur van gevaarlijke pechsituaties en helpen zodoende dit risico te verkleinen.

Zekerheid en gemakkelijk gebruik zijn bepalende factoren voor iedere klant. De andere zijn dat het geld moet besparen en waar mogelijk ook nog eens het milieu spaart. Ook bij dit doel staat wij onze klanten terzijde. Elk van onze concepten helpt om bewust en spaarzaam met de voorhanden middelen om te gaan.

Het begin is daar. Wij zullen niet stilstaan maar zullen door verdere onderzoeken en ontwikkeling voortdurend op zoek gaan naar verbeteringen voor onze klanten.
Uw Van Mastrigt & Hermans BV en Premium Vertriebs GmbH