Altijd het laatste nieuws

01-2008 Premium-Seal Repair als 1ste en de beste uit de ADAC test
Premium-Seal testwinnaarPS repair en PS repair AiO uitvoering - Bij een uitgebreide consumententest - door de Duitse belangenvereniging ADAC (de zusterorganisatie van o.a., de ANWB) onder 10 banden reparatie producten uitgevoerd - zijn de Premium-Seal Repair producten als 1ste en 3de uit de test gekomen. Er zijn als de uitkomst van de test 5 aanbevolen producten - waaronder de 3 latexproducten van Continental (2de), Dunlop(4de) en Terra-S (5de) - Ondanks dat er niet of nauwelijks rekening is gehouden met zijn de nadelen van latex producten v.w.b. de reinigings- en vervangingskosten is het ons gelukt puur door onze kwaliteit deze gevestigde merken onder ons te houden.
meer info download de ADAC test (122 kb)    -   top

Premium-Seal als nieuwe telg nu al 2e in de test 01-2008 Premium-Seal Repair AiO - nog maar net op de markt en nu al 2e in de Auto Motor Sport test
De nog maar pas kortgeleden ontwikkelde PS repairset in de zogenaamde AiO uitvoering slaagde erin om korte tijd na haar introductie reeds vanuit het niets op de 2e plaats te komen bij een test welke is uitgevoerd door het Duitse blad Auto Motor Sport. De kwalifikatie "aanbevelingswaardig" zien wij als een overwinning voor onze Reseach& Development afdelingen.
meer info zie website van Auto Motor Sport
Het verslag verschijnt hier zodra hier toestemming voor is gegeven   -   top

01-2008 Wabco presenteert Tire Premium Seal – het innovatieve latexvrije bandenreparatiemiddel voor bedrijfsauto's
Brussel, 17.01.2008 - WABCO, een van de leidende producenten voor electronische rem- en voertuigregelsystemen, alsook van veer en aandrijfsystemen voor de bedrijfsauto industrie heeft heden een eerste hulp set voor lekke banden bij bedrijfsauto's ingevoerd. WABCO Tire Premium Seal biedt bus- en vrachtvloten wereldwijd de mogelijkheid tot een hogere zekerheid en een duidelijke kostenreductie.
meer info lees de Auto & Motortechniek hier -  lees de Duitse WABCO persrelease hier   - zie hier de grotere afbeelding van de WABCO set   -   top

09-2007 De bandenreparatieset revolutie : comfort systeem Premium-Seal AiO in de handel
Na lange ontwikkelings- en testtijd is het nieuwe Premium-Seal AiO systeem nu via de vakhandel te verkrijgen. Het doel , de reparatieset nog sneller, veiliger en nog schoner hanteerbaar te maken en desondanks tegen een nog betere prijs aan te kunnen bieden is gerealiseerd. De gevaarlijke verblijftijden aan de kant van de weg zijn tot een minimum gereduceerd. Het Premium-Seal AiO systeem werd door Dekra, TÜV, Daimler Chrysler, Mitsubishi, enz. positief getest en heeft de beste resultaten bereikt.
meer info download Flyer (1,36 Mb)    -   top

09-2007 Het Duitse handelsnet : Noord Duitse groothandel Wessels + Müller A.G. maakt zich sterk voor Premium-Seal
Met de extra 72 filialen en de 260 buitendienstmedewerkers van Wessels + Müller bereikt Premium-Seal een bijna maximale dekking van de markt in Duitsland. Premium-Seal is ook bij de W+M dochterondernemingen Cartec en Fuchs + Sanders te verkrijgen.
meer info zie website van Wessels + Müller A.G.    -   top

09-2007 Samenwerking met Alligator : Plaatselijke kantoren in het Verre Oosten
Met directe ingang verzorgt de Alligator Ventilfabrik GmbH, één van de bekendste kwaliteitsproducenten, de sterk toenemende vraag naar Premium-Seal producten van autofabrikanten in het Verre Oosten direct over hun eigen kantoren in Japan, Korea en China. Met de opening van het Alligator kantoor in Detroit zal Premium-Seal ook vanaf Januari 2008 in Noord Amerika goed vertegenwoordigd zijn. Om het voordeel van de klanten maximaal te krijgen zullen de ondernemingen haar producten verder op elkaar afstemmen om zodoende de technische mogelijkheden volledig uit te buiten.
meer info zie website van Alligator Ventilfabrik GmbH    -   top

08-2007 Nieuwe Duitse partner : Christian Winkler GmbH & Co. KG
De firma Winkler wordt gezien als één van de leidende groothandels op het gebied van toebehoren en onderdelen voor de auto industrie. Vanaf September 2007 zijn de Premium-Seal bandenreparatiesets voor vrachtwagens, bussen en bestelbussen verkrijgbaar bij haar 20 eigen filialen.
meer info zie website van Winkler GmbH    -   top

06-2007 Hitte/Koude test met Dekra en ADAC
Bij elke temperatuur is Premium-Seal AiO de betrouwbaarste oplossing. In samenwerking met de ADAC werd door de heer Franz Nowakowski van de Dekra onderzoeken uitgevoerd op de temperatuur stabiliteit van Premium-Seal AiO systeem. Het resultaat : De AiO gasbus had bij + 80 °C nog steeds prestatie reserves. Bij de - 30 °C kon de vultijd bij een Mercedes Vito zelfs nog gereduceerd worden. De daaruit resulterende verkorte verblijftijd langs de kant van de weg bracht de heer Nowakowski tot het oordeel dat het AiO systeem superieur is aan de op de markt te koop zijnde bandenreparatiesystemen met compressoren.
download Dekra Hitte/Koude test (118 kb)    -   top

05-2007 TÜV-SÜD test bij Volkswagen in Wolfsburg
PS repair AiO uitvoering - TÜV SÜD bevestigd in het technische bericht op pagina 4 "het vulproces kan met het AiO systeem van Premium Seal in vergelijking tot de hoge capaciteitscompressoren welke in reparatiesets worden gebruikt gemakkelijker zijn en versneld worden.
download TÜV-SÜD test (586 kb)    -   top

05-2007 BRV Trends & Facts
De BRV de Duitse vereniging van bandenhandelaren - te vergelijken met de Nederlandse vereniging VACO - informeert haar leden in zijn maandelijkse katern BRV Technik over het nieuwe Premium-Seal AiO systeem.
download BRV-Technik (122 kb)    -   top

03-2007 Dekra zegel
Premium-Seal Repair AiO systeem ontvangt na diverse lange en omvangrijke testen, die door de heer Franz Nowakowski worden uitgevoerd, het Dekra zegel.
download het Dekra zegel (38 kb)    -   top

03-2007 Premium-Seal AiO bij 77ste Autosalon in Geneve
Voor het eerst werd het nieuwe Premium-Seal AiO systeem voorgesteld op de 77ste Autosalon in Geneve (hal 7, stand 041 bij Technamag/Carfashion) Alle testen waren van goede resultaten voorzien.
download de Dekra test (545 kb)    -   website Autosalon Geneve    -   top

02-2007 Veiligheidsproduct van de maand
De Zwitserse Consumentenbond Bfu heeft Premium-Seal Repair tot veiligheidsproduct van de maand uitgeroepen. Dit succes is des te groter als u beseft dat Premium-Seal Repair zich tegen meerdere producten uit verschillende consumentengroepen moest bewijzen
download Veiligheidsproduct van de maand (90 kb)    -   top

01-2007 nieuwe partner Stahlgruber
Vanaf Januari 2007 zijn de Premium-Seal producten bij de ongeveer 60 Stahlgruber filialen te verkrijgen. Via het Stahlgruber logistiek systeem worden tevens over heel Duitsland aan de bandenhandelaren Premium-Seal producten toegeleverd.
website Stahlgruber    -   top

08-2006 Bfu Veiligheidslabel
Met het uitreiken van het label wil de Bfu een bijdrage aan de ontwikkeling van producten en apparaten leveren die vooral bedrijfsveilig en ongevalzeker gebouwd zijn of die een bijzondere beschermfunctie vervullen. Voor de consument moet het label een beslissingsbasis vormen bij het aankopen van een nieuw product. Bovendien moet de bekendheid van een product daarmee toenemen. Premium-Seal Repair heeft als enige bandenreparatieprodukt op de markt dit Bfu-Veiligheidsmerk mogen ontvangen!
download Veiligheidslabel (90 kb)    -   website Bfu    -   top

06-2006 MAN-Neoplan Starliner II
De nieuwe luxe bus Starliner II van MAN/NEOPLAN wordt in de "fabrieksuitvoering" van Premium-Seal Repair voorzien.
website van Neoplan    -   top

05-2006 Republiek Ivoorkust
Vanwege vele door banden veroorzaakte ongevallen, die deels tot dodelijke slachtoffers leiden, wil de regering van de Ivoorkust Premium-Seal producten vanaf het hoogste niveau aanbevelen.
download de brief van de Ambassade van de Ivoorkust (4,51 Mb)    -   top

05-2006 Volkswagen Crafter
De nieuwe Volkswagen Crafter wordt aan het publiek voorgesteld. De voertuigen worden in "fabrieksuitrusting" op de plaats van de reserveband van Premium-Seal Repair voorzien.
website van Volkswagen Bedrijfswagens   -   top

04-2006 Mercedes Benz Dprinter II
De nieuwe Mercedes Benz Sprinter II komt op de markt. Tot de seriematige uitvoering behoort het Premium-Seal Repair product i.p.v. de reserveband.
website van Mercedes Benz    -   top

03-2006 Centro/Bosch Vakhandel
Met de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst zijn Premium-Seal producten binnen 24 uur bij ongeveer 5.000 gekwalificeerde vak- en bandenhandelaren landdekkend in heel Duitsland te verkrijgen.
website van Centro    -   top

03-2006 Netras City-L
De speciaal voertuig fabrikant Netras levert voor bij zijn nieuwe voertuig, de NETRAS City-L (op RENAULT basis), Premium-Seal Repair op de plaats van het reservewiel.
website van Netras    -   top